Wat zeggen mensen over mij?

Foto van Wessel
Roelant is als developer de persoon die hard door kan werken en er een goed resultaat aan mee kan brengen. Mocht je klachten of vragen hebben over een eigen project, dan kun je altijd bij hem terecht en geeft hij passend advies om een mogelijk probleem snel en efficiënt te verhelpen. De juiste persoon waar je vol vertrouwen een goed team mee zou kunnen beginnen.
— Wessel Verhage |
Foto van Dorien van Dijke
Roelant is een heel enthousiast maar ook een serieus persoon om mee samen te werken. Hij heeft een duidelijke en praktische instelling en daarmee komt hij altijd efficiënt tot goede resultaten. Hij heeft heel veel wilskracht en werkt resultaatgericht. Hij zal anderen altijd helpen als dit nodig is en het is vooral heel gezellig om met hem samen te werken.
— Dorien van Dijke | LinkedIn
Foto van Joan
Roelant is als ontwikkelaar de juiste persoon om mee samen te werken. Altijd als er een probleem is, kun je bij hem terecht en wordt je op een goede manier geholpen. Verder is het iemand die niet houdt van onduidelijkheden en altijd de wensen van de klant hoog houdt.
— Joan Grinwis | www.grinwis.nu/
Foto van Jamie-lee van der Land
Roelant is een toffe, fijne en spontane vriend. Je kan met hem lachen en hij staat altijd voor je klaar. Ik ken Roelant van de middelbare school, hier hadden we af en toe contact, maar sinds de HZ is dat meer geworden. Roelant benadert situaties altijd positief, maar blijft wel reëel. Voor avontuur moet je zeker weten bij Roelant zijn!
— Jamie-Lee van der Land |
Foto van Ruben van de Kreke
Roelant heeft kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Zijn sterke zakelijke en persoonlijke eigenschappen vertalen zich in prachtige creatieve ideeën waarin de wensen van de klant worden opgenomen. Daarnaast staat Roelant altijd voor je klaar en zal hulp of advies bieden indien nodig. Kortom; het is prettig samenwerken.
— Ruben van de Kreke |